Web Sitesi Yaptırmak Hangi Avantajları Sunar?

Web sitesi yaptırmak işletmeler için mevcut müşterilerine ve potansiyel yeni müşterilere ulaşmak için en önemli bir ihtiyaçtır. Günümüzde en önemli dijital pazarlama aracı olan profesyonel web tasarımları, işletmelerin kurumsal yüzlerini yansıtan, ürün veya hizmetlerini müşterilerine ulaştıran en önemli araçtır. 
Bu nedenle işletmeler web sitesi yaptırmak için profesyonel web tasarım ajansları ile çalışmaktadır.

İşletmeniz için hazırlanacak olan web sitesinin doğru şekilde yapılandırılması ve Google arama sonuçlarında en iyi performansa sahip bir alt yapıya sahip olması önemlidir. Web siteleri; işletmelerin direkt satışlarında bu kadar etkili olduğu bir zamanda, işletmeler web sitesi yaptırmak için önemli adımlarla hareket etmelidir.

Web Sitesi Yaptırmak İçin Dikkat Edilmesi Gerekenler
Web Tasarımı Nedir?
Profesyonel Web Tasarımı Özellikleri Nelerdir?
Web Tasarımı Özellikleri
Web Tasarım Ajansı

WEB SİTESİ YAPTIRMAK İÇİN DİKKAT EDİLMESİ GEREKENLER

İşletmeniz için bir web sitesi yaptırmak istiyorsanız öncelikle size bu alanda hizmet sunacak web ajansının işinde uzman bir dijital reklamcılık firması olduğuna dikkat etmelisiniz. Sunmuş olduğu hizmetlerle alakalı gerçek referanslar sunabilen ve hizmet sözleşmesi ile çalışan web tasarım firmaları ile çalışmayı tercih etmeniz önemlidir.

  • Genel web tasarım fiyat teklifleri arasında çok uygun fiyat teklifleri sunan kişi veya kurumlardan kaçınmalısınız. 
  • Unutmayın web tasarım elle tutulan maddi bir ürün değildir. Web ajansları tarafından sunulan bir hizmettir ve hizmet bedeli ne kadar düşükse ürün içeriği de o kadar az kapsamlı olacaktır.
  • İşletmeniz için hazırlanacak olan web sitesinin %100 mobil uyumlu web tasarımı olması önemlidir. Google arama sonuçlarında web sitelerini sıralarken mobil uyumluluk değeri önemlidir.
  • Web sitenize gerektiğinde yeni bilgiler eklemek için kolay kullanılan bir web sitesi paneline sahip olmanız önemlidir.
  • Her an ihtiyaçlarınıza cevap verebilecek ulaşılabilir bir web tasarım ajansı ile çalışmalısınız.
  • Web sitenizin yüksek hızda çalışan sunuculardan yayınlandığından emin olun.
  • Web sitenizde girilen ürün veya hizmet açıklamalarının firmanız için özgün hazırlandığından emin olun. Google kopya içerikleri taramaz.

WEB TASARIMI NEDİR?

Web tasarım işletmelerin, kurum, dernek veya şahısların sundukları hizmetleri, ürettikleri ürünleri online olarak müşterilerine sunabildikleri ve kendilerini yeni potansiyel alıcılara ulaştırdıkları dijital pazarlama platformudur.

Web tasarımları online satış özelliği bulunmayan, ürün ve hizmetlerin tanıtıldığı kurumsal web tasarımları ve bir üreticinin ürünlerini direkt olarak son tüketiciye ulaştırdığı e-ticaret web siteleri olmak üzere 2 ana kategoriye ayrılır. Her 2 kategoride ki web tasarımlarının özellikleri ve veri tabanları birbirinden farklıdır.

Ancak web tasarımı hazırlanırken kullanılan teknikler ve yazılım özellikleri neredeyse aynıdır. Web tasarımlarının temel yazılım dili HTML yazılım dilidir. Bu yazılım dili tüm web sitelerinin iskeletini oluşturmaktadır.

CSS yazılım kodları ve komutlarıyla bu iskeletin üzerine tasarım özellikleri eklenerek web sitelerinin göze hoş gelen tasarımları stil şablonları ile yapılandırılır. 
Tüm yazılım tekniklerinin ve modüllerin birbiri ile sorunsuz iletişimi sonucu web tasarımı ortaya çıkmaktadır. Bu platform üzerinden işletmeler belirledikleri dijital pazarlama hedefleri doğrultusunda çalışmalara başlarlar.

PROFESYONEL WEB TASARIM ÖZELLİKLERİ NELERDİR?

İşletmeler için doğru içerik yapılandırması yapılmış web siteleri, profesyonel yazılım teknikleri ile hazırlanmış web tasarımı ile birleştiğinde arama motorlarında performans sağlayacak bir ürün olarak ortaya çıkar.

İşletmeler için bir web sitesi yaptırmakta ilk amaç markasının daha görünür olmasıdır. Bunun içinde ürün ve hizmetlerini arayan müşterilerin Google arama platformunda anahtar kelimeler düzeyinde yaptıkları arama sonuçlarında erişilir ve görünür olmaktır.

Profesyonel web tasarımı işletmelere bu alanda gerekli desteği sunar. Tabi bunun için web sitesi içeriğinde gerekli SEO çalışmalarının yapılmış olması önemlidir.

Özellikler

  • Özgün metin içeriklerinin yazılması
  • Metin içeriklerinin doğru etiketlerle desteklenmesi
  • %100 mobil uyumlu web tasarımı olması
  • Yüksek hızda sınırsız hosting içinde barınması
  • SSL güvenlik sertifikası bulunması
  • Sorunsuz çalışan veri tabanı
  • Meta içerik bilgilerinin tamamlanması

WEB TASARIM AJANSI

Papi10 web tasarım ajansı işletmeler için ihtiyaç duydukları web tasarım hizmetlerini profesyonel olarak sunmaktadır. Web tasarım ve dijital marketing uygulamaları ile işletmeler için faydalı web sitesi çözümleri sunmaktayız. 

İzmir web tasarım ajansı olan Papi10, İzmir ve tüm Türkiye de ki işletmelere hizmet sunmaktadır. Hatta çalışmalarımız Avrupa da 5 ülkeye yayılmış durumda. 13 yıllık deneyim ve tecrübemiz ile onlarca farklı sektörden yüzlerce işletmeye hizmet sunuyoruz ve yeni işletmeleri de referanslarımız arasına katmaya devam ediyoruz. 

Papi10 web ajansı olarak sadece web tasarım hizmeti sunmuyoruz. Logo tasarım, kartvizit tasarım, katalog tasarım, kurumsal kimlik çalışmaları ve bu çalışmaların matbaa baskı işlemlerini de hazırlamaktayız. Ayrıca işletmelerin ihtiyaç duyduğu Google Reklamları içinde uzman desteği sunmaktayız.

Hizmetlerimiz